HENKiSH.COM

HENKiSH.COM

The Småstad

HENKiSH.COMPosted by HENKiSH.COM Sat, December 29, 2018 19:35:24

Allt va chill, massa bra saker skedde på en dag typ.

Haft det tvärgött hemma i min hem"stad" ;)

Den man stötte på först va den man ville stöta på först, vi chillade på rätt hårt på oxys osv.

O sånt finns typ ej där eg.. o om så e d sånt ocker.. Behövde knappast betala en krona, men den jag är betalar för sig, symbolisk iaf, men mellan riktiga vänner så går det runt, alltid..

Tyvärr är det jävligt fåförunnat, många som bara vill ha ha och ha hela tiden - TA TA OCH SNO istället. Ingen kan som en annan o som man är van med, att göra rätt för sig. Kallas någonting "Att ge och ta" sunt förnuft - respekt - lojalitet. Existerar inte i gbg tex.

Plus man slipper stöta på golbögar t.ex dom har ett val om dom har tur attsjälvmant flytta ifrån stan direkt eller bli adressändrad till skogen.

Dom vet de så de drar, till Filipstad!! O Gullspång t.ex. Filipstad är full av äckelgolare, lallare etc som fått fly än illa fäktafrån där jag kommerifrån,.sånna ska inte som här få gå runt och låtsas som det regnar.

Såg någonstans på TV att folk borde nångpng testa på en småstad säg Angered/Hisingen/Fittja size ute i skogen med 4 mil till närmsta stad över 50k invånare.

Fast med mer Narkotikaflöde, missbrukare & kriminalitet per kapita än ovan nämnda.

Finns inga färger i min hemstad, det säger endel...

// HENKiSH.COMhttps://henkish.com

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.